Haziran ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 6 yabancı film

4.080 Gösterim
2 Haziran 2017 15:30
Haziran ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 6 yabancı film

Haziran ayında gişe filmlerinin yanı sıra bu yıl içerisinde önemli festivallerde seyirciyle buluşmuş olan yapımları da izleme şansına erişeceğiz.


02 Haziran 2017

Gal Gadot'unun başrolünde yer aldığı Wonder Woman, kadın karakter merkezli süper kahraman filmleri arasında hem gişe anlamında hem de eleştirel yönden en başarılı yapım olmayı şimdiden garantiledi diyebiliriz. DC evreninin şu ana kadarki en iyi filmi olan Wonder Woman, eksiklerine rağmen iyi bir seyirlik sunuyor.

09 Haziran 2017

Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı Mumya'nın yeniden uyarlaması, paylaşılan görüntülerine bakıldığında yeni bir şey vadetmiyor. Fakat filmin asıl önemi, Universal'ın klasik canavarlarını bir araya getirdiği ortak evrenin ilk yapımı olmasında yatıyor.

16 Haziran 2017

Geçen yıl Venedik, Toronto, Busan ve Selanik gibi önemli festivallerde gösterilen, Türkiye'de ise prömiyerini İstanbul Film Festivali'nde gerçekleştiren Gençlik Başımda Duman, İzlanda'da yaşayan iki gencin büyüme hikâyelerini konu ediniyor.

23 Haziran 2017

Sundance'ta prömiyerini gerçekleştirdikten sonra Berlin'de de gösterilen Berlin Sendromu'nun yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Avustralya'dan Berlin'e gelen fotoğrafçı Clare'in, bir anda kabusa dönen günlerini ele alan film, tekinsiz atmosferi ve stilize estetiği ile dikkat çekiyor.

Carla Simón'un yazıp yönettiği '93 Yazı, ebeveyninin ölümü sonrası taşrada yaşayan dayısının yanına gönderilen Frida'nın, yeni hayatına uyum sağlama çabasını gözler önüne seriyor. İspanyol yapımı film de prömiyerini Berlin'de gerçekleştiren yapımlardan...

30 Haziran 2017

Edgar Wright'ın prömiyerini yaptığı SXSW'da hayli beğenilen yeni filmi Baby Driver, büyük bir suç ağının kaçış şoförlüğünü yapan ve her dakikasını müzikle yaşayan Baby'nin hikâyesini ele alıyor. Edgar Wright'ın kendine has mizahıyla aksiyonun bir araya geldiği filmde Ansel Elgort, Lily James, Kevin Spacey, Jamie Foxx ve Jon Hamm gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.