Gus Van Sant'in Joaquin Phoenix'li filmi Don't Worry, He Won't Get Far on Foot GAİN'de yayında!

24.853 Gösterim
12 Haziran 2023 18:40
Gus Van Sant'in Joaquin Phoenix'li filmi Don't Worry, He Won't Get Far on Foot GAİN'de yayında!

Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı, gerçek bir hayat hikâyesinden uyarlanan Gus Van Sant filmi Don't Worry, He Won't Get Far on Foot GAİN'de yayına girdi.


Can Dostum, Fil, Milk gibi filmlerin başarılı yönetmeni Gus Van Sant'in, genç yaşta geçirdiği kaza nedeniyle belden aşağısı felç kalan alkol bağımlısı John Callahan'ın gerçek hikâyesini anlatan filmi Don't Worry, He Won't Get Far on Foot, GAİN kütüphanesine eklendi. Kaza sonrası terapi olarak başladığı karikatür çizimleriyle muhteşem işler başaran John Callahan'ın otobiyografisinden uyarlanan film, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapmıştı.

Ülkemizde Merak Etme, Fazla Uzaklaşamaz adıyla gösterime giren filmde, Joaquin Phoenix iyileşmek için tutunduğu karikatür sayesinde hayatı değişen John Callahan'a hayat vererek başrolü üstlenirken Jonah Hill, Rooney Mara ve Jack Black yıldız oyuncuya eşlik ediyor. 68. Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı için yarışan filmin kadrosunda ayrıca Mark Webber, Udo Kier, Kim Gordon, Beth Ditto, Carrie Brownstein, Heather Matarazzo, Tony Greenhand ve Olivia Hamilton gibi isimler yer alıyor.

GAİN'de izleyiciyle buluşan Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'un fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.