Jack Black

Jack Black

Doğum Tarihi

28 Ağustos 1969

Yaş

52


Gelecek Filmler

Super Mario Bros: The Movie Animasyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

7 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.12.2019 ₺6.164.298 308.114
28.09.2018 ₺380.604 27.570
29.12.2017 ₺4.332.551 313.443
27.11.2015 ₺266.829 18.828
10.05.2013 ₺7.885 623
29.12.2010 ₺1.412.207 133.881
10.10.2008 ₺375.216 39.125
18.07.2008 ₺54.656 6.926
25.04.2008 ₺98.367 11.139
29.12.2006 ₺2.111.897 235.382
16.12.2005 ₺3.082.657 431.929
19.03.2004 ₺69.323 11.357
19.07.2002 ₺54.653 14.585
19.04.2002 ₺192.923 50.692
25.08.2000 ₺94.229 37.131
16.01.1998 ₺548.292 938.470
24.01.1997 - -