Guillermo del Toro imzalı Pinokyo'dan fragman yayınlandı

1.909 Gösterim
10 Kasım 2022 12:46
Guillermo del Toro imzalı Pinokyo'dan fragman yayınlandı

Guillermo del Toro ve Mark Gustafson'un yönettiği, ünlü masala farklı bir yorum getiren Guillermo del Toro Sunar: Pinokyo'dan fragman yayınlandı. Film, 9 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.


Babalar ve oğulları temasında bir film yapmak istiyordum. Filmografime baktığımızda bu temayı tekrara tekrar işlediğimi görebilirsiniz. Akıl almayacak seviyede güzel ve bir Pinokyo filminden beklediklerinizin tam tersi olmasını istedim. Normalde Pinokyo ders çıkarma, itaat etme ve denileni yapma üzerine bir hikâye. Film ise söz dinlememe ve gerçek bir birey olma yolunda başkaldırının gerekliliğini anlatıyor.

 

Usta sinemacı Guillermo del Toro, yeni filmi Pinokyo'nun AFI Fest gösteriminde Variety'ye filmle ilgili bu açıklamaları yapmıştı. Del Toro'nun yönetmen koltuğunu Mark Gustafson ile paylaştığı filmden şimdi de bir fragman yayınlandı.

 

Carlo Collodi'nin ünlü masalını daha karanlık ve daha farklı bir perspektifle ele alan filmin orijinal seslendirme kadrosunda Ewan McGregor, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Ron Perlman, Gregory Mann, David Bradley, John Turturro, Christoph Waltz gibi isimler yer alıyor. Gösterildiği festivallerde büyük övgü toplayan film, 9 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.