Gladyatör 2'den ilk görseller yayınlandı

2.174 Gösterim
1 Temmuz 2024 16:53
Gladyatör 2'den ilk görseller yayınlandı

Gladyatör'ün 24 yıl sonra gelen devam filminden ilk görseller yayınlandı. İlk filmde olduğu gibi Ridley Scott'ın yönettiği, kadrosunda Paul Mescal, Pedro Pascal ve Denzel Washington gibi isimlerin yer aldığı Gladyatör 2, 15 Kasım 2024'te gösterime girecek.


Çekimleri geçen yıl tamamlanan Gladyatör 2'den ilk görseller yayınlandı. İlk filmde Russell Crowe'un canlandırdığı Maximus ile aşk yaşayan ve Connie Nielsen'in hayat verdiği Lucilla'nın küçük oğlu Lucius'un hikâyesini anlatacak Gladyatör 2'de, Nielsen rolüne dönerken, Lucius'a ise yakın dönemin aranan oyuncularından Paul Mescal hayat veriyor.

 

Pedro Pascal'ın eğitimini Maximus'tan almış Roma generali Marcus Acacius'a hayat verdiği filmde, ayrıca Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Rory McCann, Derek Jacobi gibi isimler yer alıyor. 2000 yapımı klasik film Gladyatör'de olduğu gibi filmin yönetmen koltuğunda usta sinemacı Ridley Scott otururken, ilk filmin yıldızı Russell Crowe ise filmde yer almıyor. Merakla beklenen Gladyatör 2, 15 Kasım 2024'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.

 

Kaynak: Vanity Fair

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.