Ghostbusters: Afterlife'tan bir klip yayınlandı

3.332 Gösterim
8 Nisan 2021 13:10
Ghostbusters: Afterlife'tan bir klip yayınlandı

Kasım 2021'de gösterimi planlanan Ghostbusters serisinin yeni filmi Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife)'dan, orijinal filmdeki Stay Puft Marshmallow Man'e referans taşıyan bir klip yayınlandı.


Pandemi sürecinde bir yılı aşkın bir süre ertelenen yapımlardan biri de Ghostbusters: Afterlife oldu. Temmuz 2020'de gösterimi planlanan film, geçen yıl pandeminin patlak vermesinin akabinde bir yıl içerisinde üç kez ertelenmiş ve son kertede vizyon tarihi 12 Kasım 2021 olarak belirlenmişti. Merakla beklenen filmden, 1984 yapımı Ghostbusters'ın kült karakteri Stay Puft Marshmallow Man'e referans niteliğinde bir klip yayınlandı.

 

Filmde yer alan Paul Rudd'ın canlandırdığı Mr. Grooberson'ın market alışverişine odaklanan klip, bir anda ortaya çıkan mini-Puft'ları gözler önüne seriyor.

 

Orijinal filmleri yöneten Ivan Reitman'ın kendisi gibi sinemacı olan ve şimdiye kadar 4 Oscar adaylığı bulunan oğlu Jason Reitman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Paul Rudd'ın yanı sıra Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon gibi isimler yer alırken, orijinal filmden Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson ve Sigourney Weaver gibi isimler rollerine geri dönüyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.