Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aaron Sorkin imzalı Netflix filmi The Trial of the Chicago 7'dan ilk görseller yayınlandı

2.111 Gösterim
23 Temmuz 2020 11:17
Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aaron Sorkin imzalı Netflix filmi The Trial of the Chicago 7'dan ilk görseller yayınlandı

Oscar ödüllü senarist ve sinemacı Aaron Sorkin'in ikinci yönetmenlik deneyimi olan The Trial of the Chicago 7'dan ilk görseller yayınlandı.


The Social Network, Moneyball ve Steve Jobs gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan, 2017 yılında Molly's Game filmiyle yönetmenlik deneyimini de yaşayan Aaron Sorkin'in çektiği The Trial of the Chicago 7, salgın sebebiyle ertelenmelerin yaşandığı 2020 yılının en merak edilen yapımlarından biri. ABD'deki hak mücadelesinin önder ismi Martin Luther King Jr. ile o yıl içerisinde Demokratların adayı olması planlanan Robert F. Kennedy'nin birkaç arayla gelen suikastlarının akabinde düzenlenen 1968 Demokrat Parti Kongresi'ni ve bu kongrede düzenledikleri protestolar sebebiyle tutuklanan, dava sürecinde "Chicago Yedilisi" adıyla anılacak olan karşı kültür hareketinden yedi ismin hikâyesini anlatan The Trial of the Chicago 7, ünlü isimlerden oluşan geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

 

Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne, Yahya Abdul-Mateen II, Jeremy Strong, Alex Sharp, John Carroll Lynch, Mark Rylance, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella, Caitlin FitzGerald ve Michael Keaton gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı film, gerek Chicago Yedilisi'nin yargılandığı dava sürecini gerekse karşı kültür aktivistlerinin o dönem yaşadıklarını konu edinecek. Merakla beklenen film, 16 Ekim 2020 tarihinden itibaren Netflix'te yayında olacak. Vanity Fair tarafından yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.