Frank Langella

Frank Langella


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kaptan Fantastik 11 Kasım 2016
M3 Film 10.733 94.831
Kimliksiz 22 Nisan 2011
Warner Bros. Türkiye 109.336 1.151.198
Borsa: Para Asla Uyumaz 24 Eylül 2010
Tiglon 57.298 660.763
Kutu 26 Mart 2010
Tiglon 22.673 196.432
Frost/Nixon 30 Ocak 2009
UIP Türkiye 2.416 29.187
UIP Türkiye 13.486 125.982
Warner Bros. Türkiye 332.681 830.717
9. Kapı 29 Eylül 2000
Özen Film 195.262 416.892
Lolita 10 Temmuz 1998
Özen Film 146.141 122.780
Korsan 19 Nisan 1996
Özen Film - -
Tarayıcı 28 Temmuz 1995
Özen Film - -
Kötü Dostlar 14 Temmuz 1995
UIP Türkiye - -
Ufaklık 6 Ocak 1995
UIP Türkiye - -
Standard Film - -