Gal Gadot'un başrolünde yer aldığı Wonder Woman 1984'dan fragman yayınlandı

4.980 Gösterim
9 Aralık 2019 11:10
Gal Gadot'un başrolünde yer aldığı Wonder Woman 1984'dan fragman yayınlandı

DC'nin hem gişede hem de eleştirmenler nezdinde başarıya ulaşan filmi Wonder Woman'ın devam hikâyesi Wonder Woman 1984'dan fragman yayınlandı.


Gal Gadot'un dördüncü kez ünlü süper kahramana hayat verdiği, ilk filmin yönetmeni Patty Jenkins'in yeniden yönetmen koltuğunda oturduğu Wonder Woman 1984'dan fragman yayınlandı.

 

Fragmanın canlı olarak yayınlandığı Brezilya'daki Comic Con Experience'da konuşan Jenkins'in, "80'lere has, büyük ölçekli bir aksiyon filmi" olarak nitelediği Wonder Woman 1984, Diana Prince'in varlıklı iş insanı Max Lord ve çizgi romanlardaki önemli düşmanlarından Cheetah'a karşı mücadelesini anlatacak. Fragmanda, ilk filmin sonunda hayatını kaybeden Steve Trevor'ın filmde mühim bir rolde olduğu görüyoruz fakat karakterin nasıl 1984 yılına canlı bir şekilde geldiği konusu ise şu an için muamma. Gal Gadot'un yanı sıra oyuncu kadrosunda Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro PascalConnie Nielsen, Robin Wright'ın yer aldığı film, 05 Haziran 2020 tarihinde ülkemizde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.