Gain'de izleyebileceğiniz 7 yerli drama dizisi

6.036 Gösterim
5 Haziran 2022 15:27
Gain'de izleyebileceğiniz 7 yerli drama dizisi

Serkan Keskin'in yönetmenliğini yaptığı Metot'tan İlyas Salman'lı Duran'a, Gain orijinal drama dizilerini derledik.


Metot

Metot; bir iş görüşmesine çağrılan dört adayın, işi kapmak için gizem dolu sınavlardan geçip bütün hünerlerini göstermek zorunda kalması ve sonrasında bu acımasız metotun parçası hâline gelmesini konu alıyor. Şebnem Hassanisoughi, Mustafa Kırantepe, Sarp Aydınoğlu ve Serkan Keskin'li dizi, 4 bölümden oluşuyor.

Bizi Ayıran Çizgi

Bizi Ayıran Çizgi, İstanbul’da yaşanan bir terör saldırısında hayatını kaybeden sevgilisi Sinem'in ölüm haberiyle günden güne hayatla ve gerçekle bağı kopmaya başlayan Sinan'ın yaşadıklarını konu alıyor. Başrollerini Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın paylaştığı dizi, 5 bölümden oluşuyor.

Terapist

Terapist, karısının katilinin bıraktığı ipucunun peşinden giden kişilik bozuklukları ve psikotik hastalıklar konusunda uzman bir terapist olan Çetin'in, katilin danışanlarından biri olduğu gerçeğiyle yüzleşmesiyle yaşananları konu alıyor. Kadrosunda Muhammet Uzuner, Murat Kılıç, Zeynep Çamcı, Çağdaş Onur Öztürk ve  Dolunay Soysert gibi isimleri bulunduran dizi, 7 bölümden oluşuyor.

Etkileyici

Etkileyici; adı, popüler futbolcu Emre Kunda’yla skandala karışan çok takipçili bir influencer olan Leyla Demir'in yaşadıklarını anlatıyor. Başrollerini Aslıhan Malbora ve Bertan Asllani’nin üstlendiği dizinin 10 bölümü bulunuyor.

Aslında Özgürsün

Aslında Özgürsün, kardeş kadar yakın iki arkadaş olan tükenmiş bir evliliğin içinde sıkışmış Belgin ile kariyerinde duraksama dönemine girmiş ünlü yazar Berna'nın toplumun tüm dayatmalarına rağmen var olma savaşını konu alıyor. Deniz Çakır ve Bade İşçil'in başrollerinde yer aldığı dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunun bugüne kadar yayınlanmış 4 bölümü bulunuyor.

Hamlet

Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği Hamlet, gerçek bir hikâyeden yola çıkarak Büyükada’daki fayton krallığı üzerinden hayatın ve Türkiye’nin inanılmaz görünen, absürt, çarpıcı gerçeklerine ışık tutuyor. Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Elit İşcan, Şebnem Bozoklu, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Şungar gibi isimler olan dizinin 7 bölümü bulunuyor.

Duran

Duran, yaşadıkları yerden kurtulmak isteyen biri ünlü bir dövüşçü, biri rap yıldızı, diğeri ise güçlü bir çete üyesi olma hayalinin peşindeki üç gencin hayallerinin, elinde çalıntı bir elmasla mahalleye gelen yabancı yüzünden alt üst olmasıyla yaşananları konu ediniyor. İlyas Salman'ın yıllar sonra dizi setlerine döndüğü yapımın 10 bölümü bulunuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.