Dolunay Soysert

Dolunay Soysert

Doğum Bilgisi

25 Mart 1973

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bücür 21 Eylül 2018
CJ Entertainment Turkey 259.721 3.242.430
Kor 22 Nisan 2016
Bir Film 13.894 160.474
Veda 26 Şubat 2010
Tiglon 1.028.270 8.257.823
Orada 25 Aralık 2009
Özen Film 2.383 19.899
KenDa 276.295 2.059.668
İlk Aşk 17 Kasım 2006
Medyavizyon 268.499 2.004.867
Kalbin Zamanı 10 Aralık 2004
Warner Bros. 79.598 478.599
Warner Bros. 357.467 617.843
Cumhuriyet 30 Ekim 1998
Umut Sanat 748.543 523.989