Friends, 17 yılın ardından özel bölümü ile 27 Mayıs’ta yayınlanacak

2.971 Gösterim
14 Mayıs 2021 12:45
Friends, 17 yılın ardından özel bölümü ile 27 Mayıs’ta yayınlanacak

Televizyon tarihinin en çok ilgi gören sitcomları arasında başı çeken Friends’in özel bölümü, 27 Mayıs’ta HBO Max üzerinde izleyici ile buluşacak.


Yayın hayatına 1994 yılında başlayan ve eşsiz karakterleriyle 10 sezon süren Friends, daha önce 236 bölümüyle birlikte Netflix üzerinde yayınlanmış ve pek çok ülkenin top 10 listesinde kalmayı başarmıştı. Uzun bir süre önce dizinin ana kadrosundaki isimler olan Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ı tekrardan bir araya getirecek bir bölümün yayınlanacağı duyurulmuş ancak pandemi sebebiyle prodüksiyon sürecine bir türlü geçilememişti. Birçok kez ertelenen özel bölümün çekimlerine geçen ay nihayet başlanmıştı.

 

Dizinin 27 Mayıs’ta HBO Max üzerinde yayınlanacak olan özel bölümünde ana kadroya; David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi isimler eşlik edecek.

 

 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.