Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Doğum Tarihi

11 Şubat 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.12.2016 ₺240.903 15.533
29.04.2016 ₺515.144 37.305
11.09.2015 ₺261.276 18.983
24.04.2015 ₺68.535 4.676
05.12.2014 ₺414.957 28.884
29.08.2014 ₺183.392 13.303
13.09.2013 ₺1.070.939 92.562
12.08.2011 ₺1.236.889 108.221
25.03.2011 ₺1.684.954 154.099
23.04.2010 ₺889.332 89.718
24.04.2009 ₺1.473.556 155.256
03.04.2009 ₺526.126 58.412
11.08.2006 ₺794.979 94.429
26.05.2006 ₺374.506 49.404
13.01.2006 ₺1.185.879 139.650
02.04.2004 ₺804.277 114.163
05.09.2003 ₺3.476.248 622.836
30.07.1999 ₺28.237 16.897
07.08.1998 ₺50.788 49.973
26.06.1998 ₺49.180 55.137
12.12.1997 - -
20.05.1994 - -