Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Doğum Tarihi

11 Şubat 1969

Yaş

52


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
09.12.2016 240.903 TL 15.533
29.04.2016 515.144 TL 37.305
11.09.2015 261.276 TL 18.983
24.04.2015 68.535 TL 4.676
05.12.2014 414.957 TL 28.884
29.08.2014 183.392 TL 13.303
13.09.2013 1.070.939 TL 92.562
12.08.2011 1.236.889 TL 108.221
25.03.2011 1.684.954 TL 154.099
23.04.2010 889.332 TL 89.718
24.04.2009 1.473.556 TL 155.256
03.04.2009 526.126 TL 58.412
11.08.2006 794.979 TL 94.429
26.05.2006 374.506 TL 49.404
13.01.2006 1.185.879 TL 139.650
02.04.2004 804.277 TL 114.163
05.09.2003 3.476.248 TL 622.836
30.07.1999 28.237 TL 16.897
07.08.1998 50.788 TL 49.973
26.06.1998 49.180 TL 55.137
12.12.1997 - -
20.05.1994 - -