Jennifer Aniston

Jennifer Aniston


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çılgın Ofis Partisi 9 Aralık 2016
Pinema 15.533 240.903
Özel Bir Gün 29 Nisan 2016
Pinema 37.305 515.144
Pinema 18.983 261.276
Cake 24 Nisan 2015
Warner Bros. 4.676 68.535
Warner Bros. 28.884 414.957
Belalı Rehine 29 Ağustos 2014
Chantier 13.303 183.392
Bu Nasıl Aile! 13 Eylül 2013
Warner Bros. 92.562 1.070.939
Patrondan Kurtulma Sanatı 12 Ağustos 2011
Warner Bros. 108.221 1.236.889
Warner Bros. 154.099 1.684.954
Ödül Peşinde 23 Nisan 2010
Warner Bros. 89.718 889.332
Warner Bros. 155.256 1.473.556
Marley ve Ben 3 Nisan 2009
Tiglon 58.412 526.126
Ayrılık 11 Ağustos 2006
UIP 94.429 794.979
Raydan Çıkanlar 26 Mayıs 2006
UIP 49.404 374.506
Gerçek Dedikodu 13 Ocak 2006
Warner Bros. 139.650 1.185.879
Polly Gelince 2 Nisan 2004
UIP 114.163 804.277
Aman Tanrım! 5 Eylül 2003
UIP 622.836 3.476.248
Ofis Çılgınlığı 30 Temmuz 1999
Özen Film 16.897 28.237
Aşkımın Hedefisin 7 Ağustos 1998
Özen Film 49.973 50.788
Bir Koca Şart mı? 26 Haziran 1998
Özen Film 55.137 49.180
Seni Beklerken 12 Aralık 1997
Özen Film - -
Kaybolan Hazine 20 Mayıs 1994
Sunar Film - -