Reese Witherspoon

Reese Witherspoon


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kapımdaki Aşk 21 Eylül 2018
Chantier 5.841 87.978
Zamanda Kıvrılma 20 Nisan 2018
UIP 28.992 389.987
İyi Bir Yalan 29 Mayıs 2015
TME Films 4.053 53.215
Gizli Kusur 8 Mayıs 2015
Warner Bros. 2.283 34.158
Yaban 6 Şubat 2015
TME Films 5.667 99.553
Tiglon 109.894 1.085.208
Aşkın Büyüsü 15 Nisan 2011
Tiglon 99.871 878.091
Zoraki Tatil 27 Şubat 2009
Warner Bros. 30.066 273.139
Yargısız İnfaz 4 Ocak 2008
Best Line 37.626 329.645
Gurur Dünyası 8 Aralık 2006
Özen Film 10.935 98.548
Sınırları Aşmak 10 Şubat 2006
Özen Film 15.887 114.517
Cennet Gibi 25 Kasım 2005
UIP 139.118 1.016.257
Bu Nasıl Sarışın 2 21 Kasım 2003
Özen Film 48.374 296.952
UIP 58.529 315.785
Bu Nasıl Sarışın! 14 Aralık 2001
Özen Film 121.682 428.117
Amerikan Sapığı 9 Mart 2001
A&P Filmcilik 29.851 71.512
Seks Oyunları 25 Haziran 1999
Warner Bros. 134.668 176.995
Yaşamın Renkleri 4 Haziran 1999
Warner Bros. 33.436 46.632
Alacakaranlık 2 Ekim 1998
UIP 35.117 48.975