Reese Witherspoon

Reese Witherspoon


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Mayıs 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.09.2018 87.978 TL 5.841
20.04.2018 389.987 TL 28.992
29.05.2015 53.215 TL 4.053
08.05.2015 34.158 TL 2.283
06.02.2015 99.553 TL 5.667
02.03.2012 1.085.208 TL 109.894
15.04.2011 878.091 TL 99.871
27.02.2009 273.139 TL 30.066
04.01.2008 329.645 TL 37.626
08.12.2006 98.548 TL 10.935
10.02.2006 114.517 TL 15.887
25.11.2005 1.016.257 TL 139.118
21.11.2003 296.952 TL 48.374
13.06.2003 315.785 TL 58.529
14.12.2001 428.117 TL 121.682
09.03.2001 71.512 TL 29.851
25.06.1999 176.995 TL 134.668
04.06.1999 46.632 TL 33.436
02.10.1998 48.975 TL 35.117