Lisa Kudrow

Lisa Kudrow

Doğum Bilgisi

30 Temmuz 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Patron Gibi 21 Şubat 2020
UIP Türkiye 3.807 83.751
Trendeki Kız 7 Ekim 2016
Pinema 97.483 1.286.553
Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016
UIP Türkiye 33.891 485.132
Kötü Komşular 9 Mayıs 2014
UIP Türkiye 80.354 952.507
Köpek Oteli 13 Mart 2009
UIP Türkiye 64.880 551.480
Not: Seni Seviyorum 15 Şubat 2008
Warner Bros. Türkiye 130.292 1.118.292
Anlatamadım mı? 10 Ocak 2003
Warner Bros. Türkiye 283.244 1.489.143
Anlat Bakalım 17 Eylül 1999
Warner Bros. Türkiye 493.032 869.529
Tatlı Yalanlar 11 Temmuz 1997
UIP Türkiye - -