Merakla beklenen Friends Reunion'ın çekimleri bu hafta başlıyor

5.903 Gösterim
5 Nisan 2021 14:30
Merakla beklenen Friends Reunion'ın çekimleri bu hafta başlıyor

1994-2004 yılları arasında yayınlanan 10 sezonuyla bir sitcom klasiği olan Friends’in sevilen karakterlerini yıllar sonra yeniden bir araya getirecek olan Friends Reunion özel bölümünün çekimlerine bu hafta başlanıyor.


Merakla beklenen ve Türkiye'de geçtiğimiz günlerde Netflix üzerinde 10 sezonu yayınlanan Friends'in, sevilen karakterlerinin yeniden bir araya geleceği özel bölümünün çekimlerine normalde geçtiğimiz yıl şubat ayında başlanması bekleniyordu. Ancak çekimler COVID-19 virüsünün hayatımıza girmesi sebebiyle birden fazla kez ertelenmiş ve çekimlerin son olarak ne zaman başlanacağına dair kesin bir bilgi verilmemişti.

1994 yılında yayın hayatına başlayan ve 2004 yılına kadar yayına hayatına devam eden dizinin devamı niteliğindeki HBO Max özel yapımı olan Friends Reunion'da; Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ve Matthew Perry gibi isimler tekrardan bir araya gelecek. İlk etapta Friends’in 25. yılına özel yayınlanması planlanan dizinin çekimlerine bu hafta başlanması bekleniyor. Variety’nin kaynaklarına göre bu altı isme rollerine geri dönmesi için toplamda en az $2,5 milyon ödendiği ve WarnerMedia’nın orijinal dizinin haklarını almak için $400 milyon ödediği söyleniyor.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.