Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı!

4.094 Gösterim
21 Temmuz 2018 21:56
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı!

J.K. Rowling'in senaryosunu kaleme aldığı Fantastic Beasts serisinin ikinci filmi The Crimes of Grindelwald'dan Comic-Con'a özel detaylı bir fragman yayınlandı.


J.K. Rowling'in Harry Potter kitaplarıyla oluşturduğu büyülü evren Fantastic Beasts serisiyle sinemada da genişlemeye devam ediyor. 2016 yılında gösterime giren Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (Fantastic Beasts and Where to Find Them)'ın devam filmi Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)'ndan Comic-Con vesilesiyle yeni bir fragman yayınlandı.

 

İlk filmde Grindelwald'ın büyücüler aleminin karanlık tarafında yükselişe geçmesinin akabinde, sihirli canavarlar konusunda uzmanlaşmış gezgin büyücü Newt Scamander'ın rotası bu kez Paris'i gösteriyor. Toplamda beş film olarak tasarlanan serinin ikinci halkasında Eddie Redmayne, Johnny Depp, Katherine Waterston, Ezra Miller rollerine geri dönerken Hogwarts'ın müdürü ve büyü dünyasının koruyucularından Dumbledore'un gençliğine ise Jude Law hayat veriyor. Film Türkiye'de 16 Kasım 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.