Ethan Hunt ve ekibinin yeni macerasını ele alan Mission: Impossible - Fallout'tan yeni fragman yayınlandı

3.904 Gösterim
16 Mayıs 2018 14:10
Ethan Hunt ve ekibinin yeni macerasını ele alan Mission: Impossible - Fallout'tan yeni fragman yayınlandı

Tom Cruise'un Ethan Hunt karakterine geri döndüğü, ünlü serinin altıncı filmi olacak olan Mission: Impossible - Fallout'tan yeni bir fragman yayınlandı.


Altıncı filmine kadar ulaşmayı başaran nadir aksiyon serilerinden olan Mission: Impossible'ın yeni filmi Fallout, Tom Cruise'un yaz aylarında yaşadığı set kazası sonrası rötar yaşasa da, önümüzdeki aylar içerisinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ethan Hunt ve ekibinin, yanlış giden bir görev sonrası zamana ve daha önce karşılaşmadıkları kadar zorlu engellere karşı yarışacağı filmden yayınlanan yeni fragman, başta Cruise olmak üzere genel oyuncu kadrosunun odağında olduğu ekstrem aksiyon sahnelerinden örnekler sunuyor.

Serinin gediklileri Tom CruiseSimon PeggVing Rhames'e, bir önceki filmde olduğu gibi Alec BaldwinRebecca Ferguson ve Sean Harris'in eşlik ettiği Fallout'ta, Henry CavillVanessa Kirby ve Angela Bassett ise seriye katılan yeni isimler... Bir önceki film Rogue Nation'ı da yazıp yöneten Christopher McQuarrie'nin yönettiği film, Türkiye'de de 27 Temmuz 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.