Engin Günaydın ve Haluk Bilginer'in başrollerinde yer aldığı Azizler'den fragman!

5.618 Gösterim
18 Aralık 2020 12:50
Engin Günaydın ve Haluk Bilginer'in başrollerinde yer aldığı Azizler'den fragman!

Taylan Biraderlerin yönettiği, oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, İlker Aksum, Öner Erkan, Fatih Artman gibi isimlerin yer aldığı Azizler filminden fragman yayınlandı. Film, 8 Ocak'tan itibaren Netflix'ten izlenebilecek.


Durul Taylan ve Yağmur Taylan'ın yönetmenliğini üstlendiği,  senaryosunda Taylan Biraderlerin yanı sıra son olarak Bir Başkadır dizisini kaleme alan Berkun Oya'nın da imzasının bulunduğu Azizler'den fragman yayınlandı.

 

Oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman, İrem Sak, İlker Aksum, Gülçin Şantırcıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Azizler'in konusu ise şöyle:

 

Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder… Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz’in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz’in hayatını büsbütün değiştirecektir.

 

Pandemi dolayısıyla vizyonu ertelenen Azizler'in, geçtiğimiz aylarda Netflix'te yayınlanacağı açıklanmıştı. Merakla beklenen film, 8 Ocak'tan itibaren Netflix'te yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.