Edward Norton ve Dave Bautista, Knives Out 2'nun kadrosuna dahil oldu

2.392 Gösterim
12 Mayıs 2021 12:30
Edward Norton ve Dave Bautista, Knives Out 2'nun kadrosuna dahil oldu

2019'un ilgi toplayan yapımları arasında yer alan Knives Out'ın devam filmi için hazırlıklara başlandı. Edward Norton ile Dave Bautista, Daniel Craig'in dedektif Benoit Blanc'a yeniden hayat vereceği filmin kadrosuna dahil oldu.


Dünya genelinde $311,4 milyon hasılata ulaşan ve hem seyirciden hem de eleştirmenlerden övgü toplayan Knives Out'ın çekilecek iki devam filminin hakları, geçtiğimiz ay $450 milyon karşılığında Netflix'e satılmıştı. İlk filmi yazıp yöneten Rian Johnson, ikinci film için hazırlıklara başlarken kadroda kimlerin olacağına dair ilk bilgiler de gelmeye başladı.

 

Deadline'ın özel haberlerine göre, Daniel Craig'in dedektif Benoit Blanc karakterine geri döneceği filmin kadrosunda ilk dahil olan isimler, Edward Norton ile Dave Bautista oldu. İlk filmde olduğu gibi Rian Johnson'ın yazıp yöneteceği filmin çekimlerine bu yaz Yunanistan'da başlanacak.

 

Dave Bautista, 21 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak olan Zack Snyder imzalı Army of the Dead ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, son olarak Motherless Brooklyn filmini yönetip ana karakterine hayat veren Edward Norton, Wes Anderson'ın yeni filmi The French Dispatch'te yer alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.