Doğu Ekspresinde Cinayet'in devamı niteliğindeki Nil'de Ölüm'den ilk fragman yayınlandı

10.094 Gösterim
19 Ağustos 2020 18:10
Doğu Ekspresinde Cinayet'in devamı niteliğindeki Nil'de Ölüm'den ilk fragman yayınlandı

Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express)'in devamı olan, oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Kennet Branagh, Armie Hammer, Annette Bening gibi ünlü isimlerin yer aldığı Nil'de Ölüm (Death on the Nile)'den ilk fragman yayınlandı.


Kenneth Branagh tarafından 2017 yılında sinemaya uyarlanan Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express)'in devam filmi niteliğindeki Nil'de Ölüm (Death on the Nile)'den ilk fragman yayınlandı.

 

Branagh'ın Agatha Christie'nin aynı isimli ünlü eserinden uyarladığı ve oyuncu kadrosunda yıldız isimleri bir araya getiren Doğu Ekspresinde Cinayet, dünya genelinde $352,8 milyon hasılat elde etmişti. Bu başarıyla birlikte yine Branagh'ın canlandırdığı, Christie romanlarının ünlü dedektifi Hercule Poirot'nun merkezinde olduğu bir serinin tasarlanabileceği konuşulmuş, devamında yazarın sevilen bir diğer eseri Nil'de Ölüm (Death on the Nile) duyurulmuştu.

 

Sex Education dizisiyle adını duyuran Emma Mackey ve Hercule Poirot'ya bir kez daha hayat veren Kenneth Branagh'ın yanı sıra Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening, Letitia Wright, Rose Leslie, Russell Brand gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin, 23 Ekim 2020 tarihinde ülkemizde gösterime girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.