Armie Hammer

Armie Hammer

Doğum Tarihi

28 Ağustos 1986

Yaş

34


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.06.2019 279.544 TL 14.088
28.12.2018 132.951 TL 7.758
23.02.2018 273.273 TL 20.424
18.08.2017 61.208 TL 4.270
07.07.2017 53.378 TL 4.399
09.12.2016 469.210 TL 30.311
28.08.2015 1.763.941 TL 140.653
03.07.2015 535.275 TL 39.405
05.07.2013 3.051.915 TL 307.069
30.03.2012 729.320 TL 72.800
02.03.2012 348.649 TL 28.160
22.10.2010 983.681 TL 85.076