Armie Hammer

Armie Hammer

Doğum Bilgisi

28 Ağustos 1986

Yaş

34


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hotel Mumbai 21 Haziran 2019
CGV Mars D. 14.088 279.544
Eşitlik Savaşçısı 28 Aralık 2018
Chantier 7.758 132.951
Beni Adınla Çağır 23 Şubat 2018
Bir Film 20.424 273.273
Son Portre 18 Ağustos 2017
Başka Sinema 4.270 61.208
Mayın 7 Temmuz 2017
FFD 4.399 53.378
Gece Hayvanları 9 Aralık 2016
UIP Türkiye 30.311 469.210
Kod Adı: U.N.C.L.E. 28 Ağustos 2015
Warner Bros. Türkiye 140.653 1.763.941
Entourage 3 Temmuz 2015
Warner Bros. Türkiye 39.405 535.275
Maskeli Süvari 5 Temmuz 2013
UIP Türkiye 307.069 3.051.915
Pinema 72.800 729.320
J. Edgar 2 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 28.160 348.649
Sosyal Ağ 22 Ekim 2010
Warner Bros. Türkiye 85.076 983.681