Armie Hammer

Armie Hammer

Doğum Tarihi

28 Ağustos 1986

Yaş

35


Gelecek Filmler

Nil'de Ölüm Dram, Gerilim, Suç

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

11 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.06.2019 ₺279.544 14.088
28.12.2018 ₺132.951 7.758
23.02.2018 ₺273.273 20.424
18.08.2017 ₺61.208 4.270
07.07.2017 ₺53.378 4.399
09.12.2016 ₺469.210 30.311
28.08.2015 ₺1.763.941 140.653
03.07.2015 ₺535.275 39.405
05.07.2013 ₺3.051.915 307.069
30.03.2012 ₺729.320 72.800
02.03.2012 ₺348.649 28.160
22.10.2010 ₺983.681 85.076