Doctor Strange in the Multiverse of Madness'dan fragman yayınlandı

5.159 Gösterim
23 Aralık 2021 10:47
Doctor Strange in the Multiverse of Madness'dan fragman yayınlandı

Doktor Strange'in ikinc solo filmi Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)'dan fragman yayınlandı. Film, 6 Mayıs 2022 tarihinden itibaren izleyiciyle buluşacak.


Vizyona hızlı bir giriş yapan Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) filminde kritik bir rolde gördüğümüz Doktor Strange'in çoklu evrenlerle münasebeti artarak devam ediyor. İkinci solo filmi Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)'da çoklu evren mefhumunun derinliklerine dalacak olan Doktor Strange'e filmde, son olarak WandaVision'da izlediğimiz Wanda eşlik edecek.

 

Usta sinemacı Sam Raimi'nin bir kez daha bir Marvel karakterinin sinema macerasında yönetmen koltuğunda oturduğu Doctor Strange in the Multiverse of Madness'da, Benedict Cumberbatch'e Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez gibi isimler eşlik ediyor. Marvel Sinematik Evreni'nin 4. fazının beşinci filmi olan yapım, 6 Mayıs 2022'den itibaren izleyiciyle buluşacak. Daha önce Spider-Man: No Way Home'un sonunda jenerik sonrası olarak yayınlanan Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.