Deadpool 2'de Cable rolü için düşünülen isim: Michael Shannon

3.248 Gösterim
23 Mart 2017 11:30
Deadpool 2'de Cable rolü için düşünülen isim: Michael Shannon

Önümüzdeki aylarda çekimleri başlayacak olan Deadpool 2'de önemli bir yeri olacak olan Cable karakterini canlandırması için düşünülen ismin Michael Shannon olduğu basına yansıdı.


Deadpool 2 için bilinmezlikler birer birer yok olmaya başladı. Şu anda filmle ilgili en çok merak edilen konu, Cable karakterini kimin oynayacağı. The Hollywood Reporter'ın özel haberine göre bu rol için öne çıkan isim Michael ShannonRevolutionary Road ve Nocturnal Animals filmlerindeki performansıyla Oscara aday olan ünlü oyuncunun, Fox'un ilk tercihi olduğu belirtildi.

 

Geçen yıl içerisinde Cable rolü için Kyle Chandler'ın adı geçmiş fakat bu söylenti doğruluk kazanmamıştı. Stranger Things dizisiyle adından söz ettiren David Harbour da, rol için adı geçen diğer isimlerden biriydi.

 

Michael Shannon daha önce çizgi-roman uyarlamaları Jonah Hex ve Man of Steel'de yer almıştı. Ünlü oyuncu, Benedict Cumberbatch ile beraber yer aldığı The Current War ve Guillermo Del Toro'nun yönettiği The Shape of Water gibi filmlerle 2017 yılı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Shannon'ın adı geçtiği Deadpool 2'nin çekimlerine ise yaz aylarında başlanması planlanıyor. Logan'ın vizyona girişi vesilesiyle paylaşılan Deadpool 2 tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.