Christian Bale ve Matt Damon'ın başrolünde olduğu Ford v. Ferrari'den ilk fragman!

4.873 Gösterim
3 Haziran 2019 12:30
Christian Bale ve Matt Damon'ın başrolünde olduğu Ford v. Ferrari'den ilk fragman!

Christian Bale ile Matt Damon'ın başrolünde yer aldığı, Ford ile Ferrari arasındaki Le Mans yarışı savaşını odağına alan Asfaltın Kralları (Ford v Ferrari) filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı.


Yarış sporlarında genelde seyircilerin dikkati ve ilgisi, kimi zaman hayatlarının pahasına olsa da çok büyük hızlara çıkan sürücülerde oluyor. Fakat, çoğunlukla arka planda olan mekanik mükemmelliyete ulaşma adına markalar arasındaki dev rekabetin görünür olduğuna da rastlıyoruz. Christian Bale ile Matt Damon'ın başrollerinde yer aldığı Asfaltın Kralları (Ford v Ferrari), tam olarak böyle bir mücadeleyi konu ediniyor.

 

1966 yılında, gerek araç gerek sürücü için büyük bir dayanıklılık gerektiren meşhur Le Mans yarışında Ferrari'yi alt edecek bir araç tasarımı için Ford tarafından bir araya getirilen otomotiv tasarımcısı Carroll Shelby ile sürücü Ken Miles'ın bu süreçte yaşadıklarını anlatan filmin yönetmen koltuğunda, Walk the Line ve Logan gibi filmlerin yönetmeni James Mangold oturuyor. Damon ve Bale'in yanı sıra oyuncu kadrosunda Jon BernthalTracy LettsNoah JupeCaitriona Balfe gibi isimlerin yer aldığı Ford v Ferrari, 15 Kasım 2019 tarihinden itibaren Türkiye'de gösterimde olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.