Christian Bale'li Hostiles'ten ilk fragman yayınlandı

3.162 Gösterim
6 Eylül 2017 15:15
Christian Bale'li Hostiles'ten ilk fragman yayınlandı

Başrolünde Christian Bale'in yer aldığı, Scott Cooper’ın yazıp yönettiği Hostiles’ten ilk fragman yayınlandı. 


1892 yılında Amerika'da New Mexico'dan Montano'ya geri dönmek isteyen bir Kızılderili şefi ve yol arkadaşı yüzbaşının yol boyunca yaşadıkları maceraları anlatan western türündeki Hostiles filminden ilk fragman yayınlandı. 

 

Christian Bale, Ben Foster, Rosamund Pike, Q'Orianka Kilcher, Stephen Lang gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran film Telluride Film Festivali‘nde dünya prömiyerini yaptı. 

Filmin resmi özeti ise şöyle:

 

Western türündeki film savaşa katılmış Amerikalı bir yüzbaşının, bir Kızılderili liderini ait olduğu topraklara geri götürme macerasını anlatıyor. Christian Bale'in canlandırdığı Yüzbaşı Blocker, daha önce birçok tecrübe edinmiş, çok şey görmüş biridir. Kızılderili şefi ve yüzbaşı bir çatışmada birçok arkadaşını kaybetmiştir. Tehlikeli topraklardan yola çıkarlar ve batıda daha güzel bir yaşama doğru ilerlerler. Bu yolculukta birçok zorlukla karşı karşıya kalırlar. Blocker eski suçlulara karşı nefretle yaklaşan ve zorluklar arttıkça kendi bağnazlıklarıyla yüzleşecek olan bir karakterdir. 

Daha önce Out of the Furnace filminde birlikte çalışan yönetmen Scott Cooper ve Christian Bale 4 yıl aradan sonra bu projeyle bir araya geldi.

 

Filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.