Stephen Lang

Stephen Lang

Doğum Bilgisi

11 Temmuz 1952

Yaş

68


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölümcül Makineler 7 Aralık 2018
UIP Türkiye 314.951 4.826.625
Vahşiler 13 Nisan 2018
TME Films 9.049 120.069
Nefesini Tut 26 Ağustos 2016
Warner Bros. Türkiye 97.431 1.172.054
Şeytanın Gecesi 4 Eylül 2015
Bir Film 19.165 191.177
Fındık İşi 2 Mayıs 2014
Pinema 64.826 705.444
Conan 21 Ekim 2011
UIP Türkiye 90.187 893.705
Özel Kuvvetler 19 Mart 2010
Tiglon 29.054 300.582
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Halk Düşmanları 10 Temmuz 2009
UIP Türkiye 132.326 1.218.237
D-Tox 5 Nisan 2002
UIP Türkiye 86.998 325.724
Gölge Bunalımı 15 Ağustos 1997
Özen Film - -
Kasabanın Namusu 1 Temmuz 1994
Özen Film - -
Günahkarlar 19 Kasım 1993
UIP Türkiye - -
Brooklyn'e Son Çıkış 16 Kasım 1990
Avşar Film - -