Ben Foster

Ben Foster

Doğum Tarihi

29 Ekim 1980

Yaş

40


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.04.2018 120.069 TL 9.049
21.07.2017 77.255 TL 6.984
14.10.2016 7.622.998 TL 600.992
03.06.2016 7.746.558 TL 599.787
29.01.2016 846.001 TL 53.788
25.12.2015 29.613 TL 3.080
28.02.2014 171.559 TL 16.466
06.12.2013 15.600 TL 1.029
16.03.2012 391.588 TL 38.310
16.11.2007 678.575 TL 82.794
02.11.2007 356.595 TL 38.903
09.03.2007 624.311 TL 74.378
26.05.2006 1.659.712 TL 226.474
29.04.2005 631.348 TL 90.355
08.04.2005 23.013 TL 3.675
13.06.2003 506.124 TL 94.552
25.05.2001 94.476 TL 37.043