Rosamund Pike

Rosamund Pike


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Radyoaktif 18 Eylül 2020
Bir Film 3.183 71.079
Muhbir 25 Ekim 2019
Chantier 3.864 90.807
Vahşiler 13 Nisan 2018
TME Films 9.049 120.069
Entebbe'de 7 Gün 16 Mart 2018
Chantier 4.521 71.629
Aşkın Krallığı 7 Nisan 2017
Bir Film 7.698 114.122
Kayıp Kız 10 Ekim 2014
TME Films 132.117 1.898.192
Jack Reacher 21 Aralık 2012
UIP Türkiye 229.537 2.449.478
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146
Kadının Fendi 24 Haziran 2011
M3 Film 3.402 31.222
Aşk Dersi 19 Şubat 2010
Tiglon 33.191 302.056
Suretler 25 Eylül 2009
UIP Türkiye 177.958 1.773.463
Aşk ve Gurur 3 Şubat 2006
UIP Türkiye 176.030 1.342.328
Başka Gün Öl 17 Ocak 2003
Özen Film 429.950 2.059.814