Chris Hemsworth ve Dakota Johnson'ın başrolünde yer aldığı Bad Times at the El Royale'den yeni fragman!

3.452 Gösterim
29 Ağustos 2018 12:15
Chris Hemsworth ve Dakota Johnson'ın başrolünde yer aldığı Bad Times at the El Royale'den yeni fragman!

Daha çok senarist kimliğiyle tanınan Drew Goddard'ın ikinci uzun metraj filmi El Royale'de Zor Zamanlar (Bad Times at the El Royale)'dan yeni bir fragman yayınlandı.


CloverfieldWorld War ZThe Martian gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan, yine kendisinin yazdığı ve korku türünü ters yüz eden yapısıyla dikkat çeken The Cabin in the Woods ile ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimini yaşayan Drew Goddard, bu filmde beraber çalıştığı Chris Hemsworth ile yeniden bir araya geliyor.

Nevada-California sınırındaki El Royale Oteli'nde bir araya gelen yedi gizemli yabancının, gece ilerledikçe ortaya çıkan sırlarının tetiklediği olayları konu edinen Bad Times at the El Royale, 1960'larda geçen hikâyesi ve görsel tercihleriyle kara film ve suç türünün klasik örneklerine öykünüyor. Chris Hemsworth ve Dakota Johnson'ın yanı sıra kadrosunda yer alan Jeff Bridges, Jon HammCynthia Erivo, Cailee Spaeny, Lewis Pullman ve Nick Offerman gibi isimlerle de dikkat çeken yapım, Türkiye'de 12 Ekim 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.