Chris Evans ve Ryan Gosling'li The Gray Man'den ilk görseller!

2.265 Gösterim
27 Nisan 2022 17:45
Chris Evans ve Ryan Gosling'li The Gray Man'den ilk görseller!

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'e imza atan Anthony Russo ve Joe Russo'nun yönettiği, kadrosunda Chris Evans, Ryan Gosling, Ana de Armas gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi The Gray Man'den ilk görseller yayınlandı. Film, 22 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame sonrası daha çok yapımcı kimlikleriyle öne çıkan, geçen yıl Cherry filmiyle yönetmen koltuğuna dönen Anthony Russo ve Joe Russo kardeşlerin yeni filmi The Gray Man, CIA'in gizliliği konusunda nam salmış "hayalet" ajanlarından birinin, karanlık bir organizasyonla ilgili sırları yanlışlıkla açığa çıkarması sonrası ajanın kaçtığı kedi-fare kovalamacısını konu ediniyor.

 

$200 milyonluk bütçesiyle Netflix'in en pahalı filmlerinden biri olan The Grey Man'de, başına ödül konan ajana Ryan Gosling, onu yakalamaya çalışan eski iş arkadaşı CIA yöneticisine ise Chris Evans hayat veriyor. İkiliye, Ana de Armas, Regé-Jean Page, Jessica Henwick, Billy Bob Thornton, Wagner Moura, Julia Butters gibi isimler eşlik ediyor. ABD'de 15 Temmuz'da sınırlı gösterime girecek olan The Gray Man, 22 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: EW

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.