Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizi Yeşilçam'dan teaser yayınlandı

3.735 Gösterim
15 Şubat 2021 11:55
Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizi Yeşilçam'dan teaser yayınlandı

BluTV'nin dönem dizisi Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'ndan ilk görüntüler yayınlandı. Çağatay Ulusoy'un, Yeşilçam'da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verdiği dizi yakında BluTV'de yayınlanacak.


1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak olan Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı'nın başrolünde, Yeşilçam'ın altın çağına girilen 60'larda küllerinden doğuş peşindeki sinema aşığı yapımcı Semih Ateş'e hayat veren Çağatay Ulusoy yer alıyor. Ünlü oyuncuya, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı canlandıran Afra Saraçoğlu ve Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’ya hayat veren Selin Şekerci eşlik ediyor.

 

Oyuncu kadrosunda ayrıca Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise ünlü sinemacı Çağan Irmak oturuyor. Senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı, yakında BluTV'de yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.