Nilüfer Açıkalın

Nilüfer Açıkalın

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1967

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Eksi Bir 3 Mayıs 2019
Kurmaca Film 611 8.571
Çekmeceler 6 Mart 2015
Pinema 15.878 191.909
Hayde Bre 31 Aralık 2010
CineGroup 10.472 72.585
Mazi Yarası 9 Ekim 2009
Özen Film 1.174 9.038
Bekleme Odası 27 Şubat 2004
Özen Film 7.023 30.461
Dansöz 6 Nisan 2001
Özen Film 255.540 536.710
Kara Kentin Çocukları 17 Kasım 2000
Orhan Oğuz Film - -
Güle Güle 4 Şubat 2000
Warner Bros. Türkiye 1.275.967 2.303.156
Harem Suare 24 Eylül 1999
Warner Bros. Türkiye 224.146 395.175