Yetkin Dikinciler

Yetkin Dikinciler

Doğum Tarihi

15 Ağustos 1969

Yaş

51


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.11.2019 31.744.207 TL 1.880.912
01.11.2019 419.475 TL 21.829
03.05.2019 - -
23.11.2018 7.283.217 TL 579.064
19.05.2017 411.164 TL 39.237
31.03.2017 997.090 TL 157.021
18.12.2015 9.474.118 TL 784.305
20.12.2013 15.093 TL 1.490
06.12.2013 71.946 TL 8.353
17.05.2013 163.662 TL 20.339
08.05.2009 590.402 TL 80.550
25.01.2008 3.983.320 TL 523.745
09.03.2007 2.059.668 TL 276.295
18.11.2005 25.470.085 TL 3.839.883
25.12.1998 9.327 TL 9.985