Çağan Irmak

Çağan Irmak

Doğum Bilgisi

4 Nisan 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bizi Hatırla 23 Kasım 2018
CJ Entertainment Turkey 293.321 3.773.741
CGV Mars D. 67.167 836.625
Benim Adım Feridun 11 Kasım 2016
UIP 197.217 2.270.659
Nadide Hayat 18 Aralık 2015
CGV Mars D. 784.305 9.474.118
Unutursam Fısılda 29 Ekim 2014
CGV Mars D. 1.720.895 18.819.582
Tamam mıyız? 29 Kasım 2013
UIP 500.835 4.976.745
Dedemin İnsanları 25 Kasım 2011
Warner Bros. 1.204.183 11.067.654
Prensesin Uykusu 19 Kasım 2010
Cinefilm 165.732 1.611.412
Karanlıktakiler 2 Ekim 2009
Cinefilm 123.709 1.055.947
Issız Adam 7 Kasım 2008
Cinefilm 2.788.550 23.421.170
Ulak 25 Ocak 2008
UIP 523.745 3.983.320
Bana Şans Dile 5 Ekim 2007
Best Line 52.821 334.419
Babam ve Oğlum 18 Kasım 2005
Özen Film 3.839.883 25.470.085
Warner Bros. 80.122 462.344