Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Death Wish'ten ilk görseller

3.940 Gösterim
3 Ağustos 2017 12:30
Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Death Wish'ten ilk görseller

Eli Roth'un yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Bruce Willis'i izleyeceğimiz kanlı suç/aksiyon filmi Death Wish'ten ilk görseller yayınlandı.


Bruce Willis, son dönemde eski günlerin ışıltısını mumla arıyor. Öyle ki ünlü oyuncunun yakın dönemde yer aldığı yapımlar arasında kalburüstü olan bir film aradığımızda, 2012 yapımı Looper'a kadar geri gitmek zorunda kalıyoruz. Fakat Willis, gelecek projelerinde ikinci bir şansı elde edebilir. Glass filminde yeniden M. Night Shyamalan'la birlikte çalışıp Unbreakable'daki karakterini yeniden canlandıracak olan Bruce Willis, Charles Bronson'la özdeşleşen suç klasiği Death Wish'in yeniden çevriminde de başrolü üstleniyor.

 

Beş filmlik bir seriye dönüşen Death Wish'i yeniden çekecek olan, Hostel serisi, The Green Inferno ve Knock Knock filmleriyle tanınan Eli Roth, bu filmle Willis'in kariyerini eski parıltılı günlerine geri getirmeyi amaçladığını söylüyor. Ailesine yapılan bir saldırıdan sonra kişisel adaleti sağlamak adına önüne çıkan her engeli alaşağı etmeye ant içmiş olan Paul Kersey'nin hikâyesinin anlatılacağı Death Wish'in yönetmeni, filmdeki ölüm sahnelerinin eşine az rastlanır cinsten olacağının da garantisini şimdiden veriyor. Bruce Willis'e Vincent D'OnofrioElisabeth Shue, Dean Norris gibi isimlerin eşlik ettiği film, ABD'de 22 Kasım'da gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.