Benedict Cumberbatch'li The Power of the Dog'dan teaser yayınlandı

3.047 Gösterim
27 Ağustos 2021 13:46
Benedict Cumberbatch'li The Power of the Dog'dan teaser yayınlandı

12 yıl sonra sinemaya dönüş yapan Jane Campion'ın yönettiği, oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie gibi isimlerin yer aldığı The Power of the Dog'dan teaser yayınlandı.


Usta sinemacı Jane Campion, 2009 yapımı Bright Star filminden bu yana çektiği ilk film The Power of the Dog ile Venedik Film Festivali'nde seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film prömiyerinden sonra 17 Kasım'da ABD'de sınırlı gösterime girip, 1 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

 

Thomas Savage'ın 1967 yılında yayımlanan The Power of the Dog romanından uyarlanan olan filmin oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Keith Carradine, Frances Conroy gibi isimler yer alıyor. Montana'da bir çiftlik işleten iki kardeş Phil ve George'un hayatlarını odağına alan roman; George'un, genç bir çocuğu olan dul Rose ile evlenmesinin ardından Phil'in kardeşinin yeni eşi ve çocuğuna açtığı savaşı gözler önüne seriyordu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.