Kodi Smit-McPhee

Kodi Smit-McPhee

Doğum Bilgisi

13 Haziran 1996

Yaş

24


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
X-Men: Dark Phoenix 5 Haziran 2019
TME Films 344.951 6.020.328
Alfa Kurt 7 Eylül 2018
Warner Bros. Türkiye 198.586 2.869.683
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Sakin Batı 27 Kasım 2015
M3 Film 2.153 26.650
TME Films 626.476 7.012.474
Son Şans 30 Mayıs 2014
M3 Film 620 7.399
Kanıma Gir 22 Temmuz 2011
Medyavizyon 18.786 167.581
Babam, Romulus 28 Mart 2008
Pinema 10.838 107.495