Ben Affleck'in Michael Jordan-Nike işbirliğini anlattığı Amazon filmi Air, sinemalarda izleyiciyle buluşacak

8.938 Gösterim
25 Ocak 2023 11:50
Ben Affleck'in Michael Jordan-Nike işbirliğini anlattığı Amazon filmi Air, sinemalarda izleyiciyle buluşacak

Amazon, Ben Affleck'in yönetmen koltuğuna geri döndüğü Air'ın dünya genelinde sinemalarda gösterime gireceğini açıkladı. Michael Jordan ile Nike'ın 40 yılı bulan işbirliğini anlatacak olan film, 5 Nisan'da ABD'de gösterime girecek.


Amazon'un yapımcılığını yaptığı Air filminde Ben Affleck bir kez daha yönetmen koltuğuna oturacak. Film, 80'li yıllarda birçok NBA oyuncusuyla reklam anlaşması yapan Nike markasının bu kez yeni bir yola girmesini ve tarihin en büyük reklam stratejisinin gelişim sürecini anlatacak.

 

Yeni hava tabanlı ayakkabıları olan Air'ların tanıtımı için Nike'ın, NBA'de "çaylak" yılında olan en potansiyelli oyunculardan Michael Jordan ile anlaşmaya karar vermesi sonucu, Air filmi dönüşen pazarlama teknikleri ve bir ürünün doğuşu etrafında gelişecek. 

 

Alex Convery'nin kaleme aldığı hikâye, geleceği tehlikede olan bir takımın kariyerini belirleyen anlaşmayı, oğlunun yeteneğinin farkında olan bir annenin vizyonunu ve tüm zamanların en iyisi olacak bir basketbol oyuncusuna değinecek.

 

Matt Damon'ın başına buyruk Nike yöneticisi Sonny Vaccaro'yu, Ben Affleck'in ise Nike'ın kurucu ortağı Phil Knight'ı canlandırdığı filmde; Jason Bateman, Chris Messina, Matthew Maher, Marlon Wayans, Chris Tucker, Viola Davis, Gustaf Skarsgård ve Julius Tennon gibi isimlerde yer alacak. 

 

Amazon Prime Video'da yayınlanmadan önce dünya çapında gösterime girmesi planlanan Air filmi, ABD'de 5 Nisan 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.