BBC First dizileri Gain'de izleyiciyle buluşacak

3.448 Gösterim
10 Haziran 2022 12:41
BBC First dizileri Gain'de izleyiciyle buluşacak

Gain ve BBC Studios, BBC First dizilerinin Gain’de yayınlanması için ilk iş birliklerini duyurdular. Yaz aylarında yayınlanması planlanan dizi ve film seçkisinde Altın Küre, Emmy ve BAFTA ödüllü birçok yapım yer alacak.


Gain ve BBC Studios, birinci sınıf İngiliz drama markası BBC First dizilerinin Gain’de yayınlanması için ilk iş birliklerini duyurdular. Anlaşmaya göre Gain Premium üyeleri, yayın yaptığı ülkelerde abonelikle izlenebilen BBC First'ün içeriklerini hiçbir ek ücret ödemeden izleyebilecek. Yaz aylarında yayınlanması planlanan dizi ve film seçkisinde Altın Küre, Primetime Emmy ve BAFTA gibi ödül almış birçok kaliteli yapım yer alacak.

Kaliteli, orijinal İngiliz dramalarına ev sahipliği yapan BBC First'ün, Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizileri arasında; Sean Bean ve Stephen Graham'ın başrollerinde yer aldığı BAFTA ödüllü Time, Richard Gere'li mini dizi MotherFatherSon, kadrosunda Dominic West ve Lily Collins'i bulunduran Victor Hugo'nun Sefiller adlı klasik romanın yeniden anlatımı olan Les Misérables, Nancy Mitford’un aynı adlı romanının Emily Mortimer tarafından uyarlanan, başrolünde Lily James’in oynadığı dönem draması The Pursuit of Love, Oscar Ödüllü Jane Campion tarafından hazırlanan ve Yeni Zelanda'da geçen atmosferik bir gizemi anlatan Top of the Lake ile 1930'larda Korfu'daki İngiliz ailelerinin yeni yaşamını anlatan büyüleyici bir aile draması olan The Durrells gibi yapımlar yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.