Sean Bean

Sean Bean

Doğum Tarihi

17 Nisan 1959

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2015 8.019.760 TL 563.020
06.02.2015 2.563.369 TL 197.021
09.11.2012 1.034.811 TL 87.128
30.03.2012 729.320 TL 72.800
19.02.2010 855.288 TL 101.179
13.10.2006 654.300 TL 82.858
14.05.2004 10.000.954 TL 1.692.458
02.04.2004 137.228 TL 22.399
19.12.2003 7.489.418 TL 1.252.640
21.12.2001 5.902.157 TL 1.759.705
30.11.2001 903.290 TL 253.468
18.12.1998 520.966 TL 456.576
19.09.1997 - -
15.12.1995 - -
03.03.1995 - -
12.02.1993 - -