Sean Bean

Sean Bean

Doğum Tarihi

17 Nisan 1959

Yaş

62


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.10.2015 ₺8.019.760 563.020
06.02.2015 ₺2.563.369 197.021
09.11.2012 ₺1.034.811 87.128
30.03.2012 ₺729.320 72.800
19.02.2010 ₺855.288 101.179
13.10.2006 ₺654.300 82.858
14.05.2004 ₺10.000.954 1.692.458
02.04.2004 ₺137.228 22.399
19.12.2003 ₺7.489.418 1.252.640
21.12.2001 ₺5.902.157 1.759.705
30.11.2001 ₺903.290 253.468
18.12.1998 ₺520.966 456.576
19.09.1997 - -
15.12.1995 - -
03.03.1995 - -
12.02.1993 - -