Bahar dizisinin 19. bölüm tanıtımı yayınlandı

505 Gösterim
2 Ekim 2024 11:01
Bahar dizisinin 19. bölüm tanıtımı yayınlandı

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizisi Bahar'ın 19. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizi 19. bölümünde Seren ve Uras çiftinin ikiz bebeği olacağını öğrenmesiyle birlikte gelişen olayları takip ediyor. Timur, Bahar'dan özür dileyip ilişkileri için ikinci bir şans istese de Bahar'ın bu konudaki kararı tutumu devam ediyor.


Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizisi Bahar'ın 19. bölüm tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı dizi, dışarıdan kusursuz görünen bir evliliği olan ev hanımı Bahar'ın eşi Timur'un başka bir yüzüyle tanışmasıyla birlikte değişen hayatını konu ediniyor.


Salı akşamları Show TV'de ekranlara gelen Bahar 19. bölümünde Seren ve Uras çiftinin ikiz bebeği olacağını öğrenmesiyle birlikte gelişen olayları takip ediyor. Timur, Bahar'dan özür dileyip ilişkileri için ikinci bir şans istese de Bahar'ın bu konudaki kararı tutumu devam ediyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Bahar dizisinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Demet Evgar'ın başrolü Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak ile paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Büşra Pekin, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak ve Füsun Demirel oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.