Avengers: Infinity War'dan merakla beklenen ilk fragman yayınlandı

4.476 Gösterim
29 Kasım 2017 16:40
Avengers: Infinity War'dan merakla beklenen ilk fragman yayınlandı

Tüm Marvel Sinematik Evreni'nin bir araya geldiği Avengers: Infinity War'dan merakla beklenen ilk fragman yayınlandı.


Yönetmenliğini, Captain America'dan tanıdığımız Anthony Russo ve Joe Russo'nun (Russo Kardeşler) üstlendiği Avengers: Infinity War, tüm Marvel Sinematik Evreni'nin bir araya gelerek korkunç titan Thanos'a karşı verdiği savaşı konu ediniyor. Marvel Comics'in Jack Kirby imzalı, aynı adla çizgi romanından uyarlanan filmin senaryosunu Christopher Markus ve Stephen McFeely kaleme alıyor. 

 

İki bölümlük bir hikâyenin ilk adımı olan Avengers: Infinity War'da Guardians of the Galaxy ekibinden, Doctor Strange, Ant-Man, Black Panther ve Spider-Man'e kadar sevilen tüm kahramanlar bir araya gelirken devam filmi olan Avengers 4 ile Marvel, süper kahraman filmlerinin hiç yapmadığı bir şeyi yapacak ve dönüm noktası olacak bir finale imza atarak yeni bir dönemin kapısını aralayacak.

Benedict Cumberbatch'ten Chris Pratt'e, Robert Downey Jr.'dan Scarlett Johansson'a kadar tüm yıldızların toplandığı Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girerek seyirciyle buluşacak. Merakla beklenen filmin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.