Antonio Banderas, The Monster of Florence adlı dizide rol alacak

2.086 Gösterim
30 Haziran 2021 09:10
Antonio Banderas, The Monster of Florence adlı dizide rol alacak

Antonio Banderas, İtalyan bir seri katilin cinayetlerini konu alacak The Monster of Florence adlı dizide Mario Spezi adında bir muhabiri canlandıracak.


İtalyan bir seri katilin cinayetleri etrafında şekillenen hikayede Antonio Banderas, seri katil cinayetlerinin üstündeki gizem perdesini kaldırmaya çalışan Mario Spezi adında, aynı zamanda dizinin uyarlandığı aynı isimli kitabın da yazarı olan bir adliye muhabirini canlandıracak. Banderas’ın menajeriyle birlikte yapımcı kadrosunda da olduğu dizinin yönetmen koltuğunda A Royal Affair ile tanıdığımız Danimarkalı yönetmen Nikolaj Arcel oturuyor olacak. Senaryosunu ise Riders of Justice’ın yönetmeni ve senaristi Anders Thomas Jensen, Arcel ile birlikte kaleme alıyor olacak.

 

Cannes ödüllü İspanyol aktör, 2019 yapımı Pain & Glory performansıyla Oscar adayı olmuştu. Bu sene çıkan Hitman’s Wife’s Bodyguard’ın da kadrosunda yer alan Banderas, yine bu sene çıkması beklenen Official Competition’da Penelope Cruz ile birlikte filmin başrolünde yer alacak. Önümüzdeki senelerde ise video oyun serisinden uyarlanan Uncharted filminde de Tom Holland ve Mark Wahlberg gibi isimlerle bir araya geliyor olacak.

 

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.