Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın başrollerinde yer aldığı Official Competition'ın çekimleri yeniden başladı

2.114 Gösterim
23 Eylül 2020 17:40
Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın başrollerinde yer aldığı Official Competition'ın çekimleri yeniden başladı

Penélope Cruz, Antonio Banderas ve Oscar Martínez'in başrollerinde yer aldığı Official Competition'ın çekimleri pandemi sonrası yeniden başladı.


Mart ayında çekimleri başladıktan sekiz gün sonra pandemi koşuları sebebiyle uygulamaya alınan karantina kararları gereği çekimleri durdurulan Official Competition filminin çekimlerine yeniden start verildi. Sete yeniden çıkılması film için iyi bir haber olsa da, Madrid ve İspanya genelinde büyük bir artış gösteren vaka sayıları sonrası sinema üretimini de etkileyebilecek tedbirlerin alınabileceği belirtiliyor.

 

Ünlü oyuncular Penélope Cruz ve Antonio Banderas'a Arjantin'in usta oyuncularından Oscar Martínez'in eşlik ettiği Official Competition, Cruz'un canlandırdığı bir auteurün yönettiği filmde, oyunculuklarının yanı sıra egolarını da yarıştıran iki aktörün hikâyesini anlatıyor.

2016 yılının öne çıkan Arjantin yapımlarından Saygın Vatandaş (El ciudadano ilustre)'da birlikte çalıştıkları Oscar Martínez ile bu filmde yeniden işbirliğine giden yönetmen ikilisi Mariano Cohn ve Gastón Duprat, pandemi sürecinin dünya ve filmin kendisi için zorlu bir süreç olduğunu fakat bu altı aylık periyotta senaryo üzerinde yeniden çalışmak için uzun bir zaman bulduklarını belirtiyorlar. Official Competition'ın gelecek ödül sezonunda yer alan yapımlardan biri olması bekleniyor.

 

Kaynak: Variety

Fotoğraflar: Manolo Pavón

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.