Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan yeni fragman yayınlandı

8.889 Gösterim
10 Ocak 2023 13:35
Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan yeni fragman yayınlandı

Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan yeni fragman yayınlandı. Film, 17 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. 


Ant-Man serisinin devam filmi Ant-Man ve Wasp: Quantumania (Ant-Man and the Wasp: Quantumania), vizyona girmeye hazırlanıyor. 

 

Paul Rudd’ın bir kez daha Scott Lang (Ant-Man) olarak izleyeceğimiz filmde, Scott ve Evangeline Lilly'nin hayat verdiği eşi Hope Van Dyne, Scott'ın kızı Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini hayatlarının en zorlu mücadelesinde bulacak.

 

Peyton Reed'in serinin önceki filmlerinde olduğu gibi yönetmen koltuğuna oturduğu, Jack Kirby ve Jeff Loveness'ın kaleme aldığı Ant -Man and the Wasp: Quantumania filminde, yeni fragmandan da anlaşılacağı üzere Jonathan Majors, Kang karakteriyle kadroya dahil oldu. Filmde Scott ile MCU'ya Loki dizisiyle dahil olan Kang karşı karşıya gelecek ve ikisi de hayatlarını ortaya koyacak. 

 

Paul Rudd ve Jonathan Majors'ın yanı sıra Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Bill Murray gibi isimler, Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

 

17 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.