Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

Doğum Bilgisi

3 Ağustos 1979

Yaş

41


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP 2.480.284 44.824.606
Ant-Man ve Wasp 6 Temmuz 2018
UIP 517.025 7.135.932
Ant-Man 17 Temmuz 2015
UIP 427.204 5.118.752
Warner Bros. 1.647.727 20.116.916
Warner Bros. 1.210.949 14.572.407
Çelik Yumruklar 7 Ekim 2011
UIP 122.736 1.141.755
Tiglon 20.883 222.629
Çılgın Haftasonu 19 Ağustos 2005
Warner Bros. 106.654 717.922
İki Fıstık 10 Aralık 2004
Warner Bros. 12.755 81.310
New Films 65.898 381.273