Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Those Who Wish Me Dead'den fragman yayınlandı

9.223 Gösterim
7 Nisan 2021 17:32
Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Those Who Wish Me Dead'den fragman yayınlandı

Sicario, Hell or High Water gibi filmlerin senaryosuna imza attıktan sonra Wind River filmini yöneten Taylor Sheridan'ın, oyuncu kadrosunda Angelina Jolie, Jon Bernthal, Nicholas Hoult, Aidan Gillen gibi isimlerin yer aldığı yeni aksiyon filmi Ölmemi İsteyenler (Those Who Wish Me Dead)'den fragman yayınlandı.


Western ve neo-noir alt türlerini harmanlayan hikâyeleriyle son yıllarda Hollywood'da kendine has bir yer edinen Taylor Sheridan'ın Wind River sonrası yeni filmi Ölmemi İsteyenler (Those Who Wish Me Dead), bir cinayete şahitlik ettikten sonra hayatını kurtarmak için kaçan küçük bir çocuk ile Montana ormanlarında kendisini bulan bir hayatta kalma uzmanının, peşlerine düşen iki katile karşı verdikleri ölüm kalım mücadelesini anlatıyor.

 

Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Finn Little, Jon Bernthal, Nicholas Hoult, Aidan Gillen, Tyler Perry gibi isimler yer alıyor. ABD'de 14 Mayıs'ta sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlanacak filmin, Türkiye için daha önce belirlenen vizyon tarihi de 14 Mayıs olsa da, ülkemizdeki nihai gösterim tarihi sinemaların açılabilir duruma gelmesiyle netleşecek gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.