Angelina Jolie

Angelina Jolie


Gelecek Filmler

Eternals 3 Boyutlu, Aksiyon

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Kasım 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 248.989 4.953.500
Hayatın Kıyısında 20 Kasım 2015
UIP Türkiye 36.685 494.351
Boyun Eğmez 20 Şubat 2015
UIP Türkiye 32.173 400.351
Malefiz 30 Mayıs 2014
UIP Türkiye 427.244 4.750.009
Kan ve Aşk 25 Mayıs 2012
Pinema 25.298 240.742
Turist (2010) 10 Aralık 2010
Pinema 477.377 5.015.436
Ajan Salt 6 Ağustos 2010
Warner Bros. Türkiye 252.612 2.368.052
Sahtekar 30 Ocak 2009
UIP Türkiye 82.051 810.374
Wanted 27 Haziran 2008
UIP Türkiye 300.082 2.423.364
Kirli Sırlar 9 Mart 2007
UNP 117.522 1.069.644
Bay & Bayan Smith 10 Haziran 2005
Pinema 403.826 2.859.909
Büyük İskender 26 Kasım 2004
Pinema 336.096 2.730.502
KenDa 59.444 412.868
Hayatın Benim 30 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 112.111 731.649
Warner Bros. Türkiye 195.906 1.061.211
Hayatın Hakkını Ver 13 Aralık 2002
Özen Film 64.732 296.903
Günahkar 5 Ekim 2001
Özen Film 226.414 712.292
Lara Croft: Tomb Raider 21 Eylül 2001
UIP Türkiye 314.321 993.177
60 Saniye 1 Eylül 2000
UIP Türkiye 382.308 871.679
Kemik Koleksiyoncusu 18 Şubat 2000
Warner Bros. Türkiye 207.963 369.538
Tanrıyı Oynamak 7 Ağustos 1998
A Film 7.631 6.698