Aidan Gillen

Aidan Gillen

Doğum Bilgisi

24 Nisan 1968

Yaş

52


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bohemian Rhapsody 2 Kasım 2018
TME Films 632.461 10.676.180
Labirent: Son İsyan 26 Ocak 2018
TME Films 892.197 11.924.825
Warner Bros. Türkiye 320.948 4.206.336
TME Films 752.273 9.134.547
Gölgede Dans 5 Ekim 2012
Tiglon 3.792 38.533
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
12 Tuzak 19 Haziran 2009
Tiglon 22.672 158.358
Şangay Şövalyeleri 15 Ağustos 2003
UIP Türkiye 24.439 124.220